Lidt af en udfordring…

Mange af Jer har nok allerede set mine billeder fra KKIK’s gymnastikopvisning. Det har givet en masse, dejlige roser, og TAK for det 🙂

Selve opvisningen var dog mest for sjov, og for at udøverne kunne se sig selv bagefter. Den primære opgave var, at tage holdbilleder af de 13 hold, der viste deres kunnen på gulvet i Jet-Hallen, PLUS et gruppefoto med alle deltagerne samlet.

… og DET var lidt af en udfordring!

For det første skulle alle ca. 220 deltagere med på billedet, hvilket i sig selv var krævende i forhold til pladsen. For det andet skulle de belyses rimelig ensartet. Og for det tredje skulle jeg gerne få ansigterne med på flertallet. Når ca. halvdelen af udøverne er børn, hvoraf nogle er små, var det faktisk det sværeste.

For at få alle med, måtte jeg trække mig baglæns og opad. Jeg brugte en vidvinkel til optagelsen, som dog har givet en lille smule forvrængning helt ude i kanten, og jeg måtte kravle op på en rullevogn til bolde med et “step-board” ovenpå, så jeg havde fast grund under fødderne. Heldigvis var der en venlig sjæl i hallen, som kunne holde vognen for mig, så jeg ikke rullede væk 😉

For at få lys på allesammen, tog jeg mine 3 studielamper med, og satte dem på fuld skrue med en paraply foran hver af dem, for at sprede lyset mest muligt, og uden at miste alt for meget power. Så var det ellers bare at blænde ned, så alle var i fokus, og så skyde løs indtil jeg havde allesammen med (hvilket jo også var min HELT store udfordring).

Resultatet er ikke så tosset endda. Både gymnastikforeningen og jeg selv er godt tilfredse med resultatet, som du kan se herunder.

Gruppe_web

Leave a reply

Please correct form

required*