Er en telekonverter skarp???

Der vil altid være debat, om en telekonverter er skarp, om den slører billeder fra ellers skarpttegnende objektiver.

Selvfølgelig er der en forringelse af billedkvaliteten, når billedet bliver forstørret op til 2 gange inde på kameraets sensor. Jeg er så heldig at have Canons egen 2x telekonverter i den nyeste version III, og både 24timers Le Mans, og Danish Airshow 2014 var oplagte muligheder for at få det testet grundigt.

Jeg er altså ikke skuffet! Jeg synes faktisk at den telekonverter gør det ualmindelig godt. Her kommer 2 eksempler på brug af et 70-200mm zoom objektiv med 2x telekonverter. Jeg er godt tilfreds, men bedøm selv 🙂

LeMans2014-318

AirShow2014-7

Hvis du skulle have lyst til at se resten af mine billeder fra Danish Airshow, kan du finde serien lige her: https://flic.kr/s/aHsjZgiMrF

Leave a reply

Please correct form

required*