Location! Location! Location!

Man kan have de mest kreative ideer, de smukkeste modeller, det vildeste grej eller det lækreste lys. Men en fantastisk location til et billede betyder bare SÅ meget.
Jeg skal fotografere et par bryllupper i den kommende tid, og skal lave bryllupsportrætter udendørs. Det bekymrer mig såmænd ikke så meget, men det er rart nok at lige få genopfrisket fornemmelsen af, hvor meget et lille klik på en drejeknap kan betyde for hele billedet 😉
Løsningen er at øve sig! Så jeg spurgte efter en model, der ville stille op som brud på Facebook. Heldigvis meldte Camilla Andersen, som jeg har fotograferet i studiet før, sig hurtigt. Hun blev selv gift for kort tid siden, så hun havde alt udstyret 😉
Men tilbage til location…
Her i Karup har vi en å. Det ved alle. Men Karup Å har en masse mindre sideløb, og enkelte af disse går gennem haver, parker og grønne områder.
Jeg er så heldig at kende nogle meget søde og hjælpsomhed mennesker, som gerne stiller deres have med tilhørende å til rådighed for mig, og jeg er VILD med deres have.
Se billedet med Camilla og hendes mand, Steven, og I vil forstå hvorfor. Magen til frodighed skal man lede længe efter, og kontrasten mellem det overdådige grønne, og Camillas pragtfulde kjole er slående!

20140801-233945-85185417.jpg

Leave a reply

Please correct form

required*