Icebucket challenge gone wrong

Nu kunne man selvfølgelig tænke sig, at jeg ville deltage i den evige strøm af videoklip på Youtube med Icebucket challenges, der er gået galt, hvor folk falder eller slår sig, eller noget helt andet… Men det vil jeg ikke!

 

I stedet har jeg forsøgt at skabe min egen version af en “Icebucket challenge gone wrong”, hvor modellen bare ikke bliver ramt. Billedet blev til på en klubaften i Herning, med temaet “vanddråber”, hvor Sara med STOR tålmodig så til, mens vand og isterninger fløj forbi hende i en lind strøm. Det skal dog siges, at isterningerne er tilført efterfølgende, da vi simpelthen ikke kunne få dem til at flyve lige nok 😉

Jeg håber I kan lide resultatet, og måske synes det er lidt sjovt og anderledes 😉
icebuketchallengegonewrong

Leave a reply

Please correct form

required*