Et helt “almindeligt” produktfoto

Nej, det er det så ikke! Ikke for mig, i hvert fald 😉

Ringene på billedet er nemlig min kones og min egen vielsesring, som vi har fået fremstillet specielt til os, og som vi kunne give hinanden på fingrene i lørdags til vores bryllup.

Billedet er sammensat af 7 billeder med forskellige fokuspunkter, en såkaldt focus-stack. Når man tager et billede med så kort afstand som her, bliver dybdeskarpheden så lille, at kun en lille del af billedet bliver skarpt. Når det handler om fx. smykker, hvor hele ringen gerne skulle kunne ses, er det ikke så heldigt. Derfor “snyder” man lidt, og lægger flere billeder oven på hinanden, som er skarpe på hver sin del af det samlede billede.

Jeg er bestemt ikke verdensmester i denne specielle gren inden for fotografering, men jeg synes dog selv at det er ganske vellykket 😉 Men bedøm selv.

Ringe

1 comments

Synes godt om

Leave a reply

Please correct form

required*