Le Mans med kontrolleret Instagram-filter

De mest tålmodige af Jer har sikkert allerede set de mange billeder, jeg havde med hjem fra Le Mans. Men der var mange! Jeg ved det godt 😉

Så jeg undskylder hermed officielt til dem, som ikke gad se over 600 billeder af næsten ens racerbiler!

Nu har jeg været gennem bunken igen, og fundet de af dem, som jeg synes er de bedste skud, og tilføjet dem i mit “Racing” album her på hjemmesiden.

http://www.clemensfoto.dk/?album=racing

Der er udvalgt 10 billeder, som ligger forrest i albummet, hvilket gør det lidt mere overskueligt. Men de har alle 10 fået et lille ekstra “touch” i min redigeringsmaskine – en såkaldt colorgrading – og jeg håber I kan lide det. Colorgrading kan man i grove træk kalde for et “kontrolleret Instagram-filter”. De mange grader af lys og skygge i et billede, er blevet inddelt i forskellige farver, som er nøje udvalgt efter den stil, jeg har valgt til disse billeder. Herefter er hver enkelt farve justeret i forhold til selve billedet, og til sidst lagt over billedet med nogle forskellige effekter.

Tja – det lyder langhåret, men det virker! Synes jeg 😉

For sammenligningens skyld, får I det samme billede 2 gange herunder.

Uden colorgrading:
AH8Z0756

Med colorgrading:
AH8Z0756_gm

Forskelling er ikke voldsom, men den er der, og jeg er selv ganske godt tilfreds 🙂

Hvis I skulle interessere Jer for colorgrading, kan jeg anbefale Youtube-kanalen fra Phlearn. Der er altså nogle guldkorn at hente 😉

Leave a reply

Please correct form

required*