Produktfotos på den RÅ måde

Jeg har en dygtig nabo!

byFrank  skaber nogle “indretningsperler”, som klæder såvel klassiske som moderne hjem, og efter en god snak hen over hækken (som naboer nu gør), blev vi enige om, at tilbringe en dag sammen på en nøje udvalgt location.

NB: Stedet er ikke tilgængeligt for offentligheden, og jeg må ikke oplyse placeringen 😉

Vi fyldte bagagerummet med nogle af byFranks smukke plakater og flotte vægure, og så lidt fotogrej – selvfølgelig 😉

Efter et par opstillinger, hvor plakaterne blev vist frem, forsøgte vi os med et par fortolkninger af motiverne på plakaterne. Det er tydeligt, at motiver og location spiller fantastisk godt sammen her!

I44A7049_new

I44A6998_new

Jeg har en glad nabo, og jeg fik nogle billeder i kassen, som jeg er pænt stolt af! Alt i alt en god dag 🙂

Gør dig selv en tjeneste, og besøg Steffens hjemmeside på byfrank.dk. Det er virkelig lækre ting, og du vil ikke fortryde det 🙂

Leave a reply

Please correct form

required*