Jeg nåede LIIIIIGE at trykke på knappen!

Man skal altså ikke vente alt for længe med at få opgaver gjort færdige. Lige pludselig kan man nemlig risikere, at livet tager over 😉

I foråret lavede jeg en aftale med Pernille om, at jeg skulle fotografere hendes voksende mave af et par gange – 1. gang halvvejs og 2. anden “lige før”. Og “lige før” var altså sidste onsdag. Det tog mig dog et par dage, at få billederne gjort færdige, og i onsdags kunne jeg så sende billederne til de vordende forældre. Der var lige en lille rettelse til det ene, og så var vi på plads med det hele i torsdags.

Søndag kunne jeg så se på Facebook, at Pernille var nedkommet med en yndig, lille pige. Så det var lidt tæt på 😉 Men vi nåede det, og nu håber jeg at vi kan tage nogle billeder af den helt lille baby også 🙂

i44a1414_2

Her er et par billeder af “mave-1” og “mave-2”. Det var vist godt nok, at den baby skulle ud nu 😉

i44a6880_edit_small i44a1498

 

STORT TILLYKKE TIL PERNILLE OG HELE FAMILIEN!

Leave a reply

Please correct form

required*