KLIK med NIK

Alle – næsten i hvert fald 😉 – der arbejder med Photoshop og Lightroom, kender også NIK, som er et rigtig snedigt plugin til Adobes store softwarepakker. Det kan virkelig mange ting, og det er 100% gratis. Det er fra Google, og så kan man jo undre sig over, at der ikke følger en masse reklamer med… Men det gør der altså ikke, så det er bare at komme deruda’!

Nå, men tilbage til KLIK med NIK 😉 Jeg sad og hyggede mig på Youtube med diverse videoer med racerbiler, julesange med popstjerner og drømmekameraer, da jeg pludselig faldt over en lille video med nogle tips til brug af NIK til landskabsbilleder. Her var nogle tips til nogle muligheder, som jeg ikke selv havde set før, hvilket ikke er så overraskende i lyset af, hvor mange ting man kan “skrue på” i NIK. 😉

Pointen var, at man kunne spare en masse tid, ved at bruge NIK, og få et fantastisk resultat. Jeg brugte så en hulens masse tid på at prøve endnu flere, men billedet blev da også ganske lækkert – synes jeg.

i44a0475

Billedet er et par år gammelt, men fik lidt nyt liv med NIK.

Så! Hvis du ikke allerede kender NIK, så hent det! Som sagt er det helt gratis, og DET er jo ikke så tosset 😉

Leave a reply

Please correct form

required*