Det store overblik

I år har konfirmationerne bare været anderledes. I hvert fald her i Karup, hvor man havde forberedt sig på at restriktionerne blev fastholdt endnu længere. Derfor blev den traditionelle konfirmationsdag udskudt fra St. Bededag til den netop overståede weekend.

Og det var mit held! På flere fronter 😉 For det første blev konfirmanderne fordelt på 4 hold i stedet for 2, så sorteringsarbejdet blev væsentligt enklere. Men årstiden betød også, at naturen omkring os blev en helt anden. Foråret har selvfølgelig sin charme, men sensommeren kan altså også noget. Og her på egnen betyder det bl.a. at lyngen blomstrer.

Det skulle selvfølgelig udnyttes 😉

Ikke så langt fra Karup ligger Kongenshus Hede med en kro, hvor søde og tålmodige Maya holdt sin konfirmationsfest. Maya blev kørt fra kirken i en flot, orange GTO, og jeg kunne ikke stå for muligheden for at lege med de smukke kontraster i lyng, amerikanerbil og Mayas flotte kjole. Samtidig var der et udsigtstårn lige i nærheden, og da Mayas chauffør ikke var bange for at køre ud på heden, så gav det jo næsten sig selv!

Med lidt boost på farver og et såkaldt tilt/shift filter, kunne jeg få bilen til at stå isoleret – næsten så det ligner en legetøjsbil.

Men nyd billedet af Maya herunder taget på 15 mm fra et 6-7 meter højt tårn. Jeg er selv ganske godt tilfreds!

Leave a reply

Please correct form

required*