Nyt liv til “gamle” billeder

For nogen tid siden havde vi en klubaften i Herning med fokus på dans. Vi havde 3 professionelle dansere samlet, som vi tog en masse billeder af. Jeg fik mange billeder, som jeg blev rigtig glad for, og så skete der ikke mere ved det.

Men her forleden blev jeg opmærksom på en redigeringsform til Photoshop, som jeg  ikke havde prøvet før, og det skulle naturligvis prøves af 😉

Jeg udvalgte nogle få stykker, som jeg så bearbejdede på en ny måde, og billederne fik simpelthen et nyt liv, som virker helt fantastisk på mig. Det egner sig bestemt ikke til alle billeder, men lige her, synes jeg at jeg ramte plet.

For at synliggøre arbejdet, har jeg herunder lagt et “før” og “efter”, så de nysgerrige kan se, hvor meget det betyder at ramme den rigtige redigering til det rigtige billede, OG at den oprindelige redigering ikke nødvendigvis er den rigtige… 😉

Annika07Annika_hard02

Leave a reply

Please correct form

required*