Den smukkeste fotolokation

Jeg har en opgave i den kommende weekend, som jeg har virkelig meget fokus på, og gerne vil gøre helt perfekt. Så må man jo øve sig, ikke? 😉

Da en del af weekendens opgave kommer til at foregå udendørs, vil jeg løse den del af opgaven med en reflektor til lyset, og måske en speedlight eller 2. For at finde noget, som minder lidt om de faktiske forhold, var jeg lidt på rundtur for at finde et egnet sted i Karup. Og her fandt jeg et af de smukkeste steder, jeg nogensinde har set. Total idyl ved en uløber fra Karup Å, og med en lille bro over åen – og så lige ned i en privat have.

Et fantastisk sted! 😀

Ved_aaen03

Jeg fik Henriette og Rebecca til at hjælpe mig med fotograferingen, og Karoline til at holde en reflektor.

Nu føler jeg mig meget bedre rustet til at løse min hidtil største opgave 😉

En del af de øvrige billeder vil være at finde i mit galleri, og mon ikke jeg vender tilbage til den have en dag? 😉

Leave a reply

Please correct form

required*